Okresní přebor ve futsalu 2013/2014

autor: | Lis 20, 2013 | Školní aktuality

Okresní přebor ve futsalu 2013/2014

Dne 15.11.2013 se naši žáci zúčastnili okresního přeboru škol ve futsalu, kam postoupili z říjnového okrskového kola. Našimi soupeři ve skupině byly ZŠ Brankovice a ZŠ Morávkova Vyškov.

V utkání s Brankovicemi se nám po nešťastném úvodu, kdy jsme hned na začátku zápasu dostali smolný gól, podařilo zápas otočit, a dovést ho k vítězství 2:1. Naše branky vstřelili Jakub Hůlka a Michal Mrázek. ZŠ Morávkova, za níž hrálo několik hráčů Vyškova, hrajícího nejvyšší žákovskou soutěž, byla nad naše síly a přes výborný výkon brankáře Fládra jsme jí nakonec podlehli 0:2. Ve skupině B jsme tak skončili na druhém místě. Ve skupině A skončily druhé Bučovice 710 a staly se tak našim soupeřem v zápase o 3.místo. V dlouho vyrovnaném utkání, které již směřovalo k penaltám, se 5 minut před koncem ujaly Bučovice vedení 1:0, ale naši hráči nesložili zbraně a dvěma rychlými brankami Lukáše Zimy a Tomáše Formánka v samotném závěru utkání otočili. Celý turnaj pak vyhrála sportovní škola z Purkyňky, která si ve finále poradila s našim přemožitelem ze skupiny naprosto hladce 5:1. Třetí místo je v tomto turnaji velkým úspěchem a našim žákům k němu gratulujeme.

Naši školu reprezentovali: Lukáš Fládr 9.A, Vojtěch Bartošek 9.B, Lukáš Zima 9.C, Tomáš Formánek 8.C, Michal Mrázek 8.C, Jakub Polách 8.C, Jakub Mrázek 7.C, Jakub Hůlka 7.B a Jan Fečo 7.A.

M. Havlíček

Rubriky Nedávné příspěvky Archiv