Zápis do 1. tříd na školní rok 2019/2020 – aktualizováno

autor: | Bře 6, 2019 | Provozní informace

Zápis proběhne ve dnech 3. a 4. dubna 2019 od 13.00 do 16.00 v budově na ulici Tyršova.

Zápisový list do 1. třídy (doc, pdf) si můžete stáhnout i zde a přinést již vyplněný, žádost o přijetí je opatřena evidenčním číslem, proto ji vyplňujeme až u zápisu.

Pokud jste již nyní rozhodnuti pro odklad školní docházky, objednejte se co nejdříve v pedagogicko –psychologické poradně nebo speciálním pedagogickém centru. Jestliže v době zápisu budete již mít obě potřebná potvrzení (pedagogicko-psychologická poradna nebo SPC a odborný lékař nebo klinický psycholog), můžete si zde stáhnout i Žádost o odklad povinné školní docházky (doc, pdf) a k zápisu přijít bez dítěte jen s těmito dokumenty. Dítě pak zápis absolvuje až před skutečným nástupem do ZŠ.

Pokud o odkladu uvažujete a nemáte potřebná potvrzení, přijďte i s dítětem, domluvíme se na místě.

V případě, že má Vaše dítě odklad pro tento školní rok a u loňského zápisu jste vyplnili žádost o přijetí i zápisový list, letos již nic nevyplňujete.

S dítětem  musí k zápisu přijít zákonný zástupce,  je třeba vzít s sebou rodný list dítěte a občanský průkaz rodiče/zákonného zástupce.

Mgr. Lucie Mikulčíková

 

Informace – Zápis budoucích prvňáčků do školní družiny pro školní rok 2019/2020.

Zápis do školní družiny proběhne v den zápisu dětí do školy – 3. a 4. dubna 2019. Zápisní lístek do školní družiny (doc, pdf) si můžete v předstihu stáhnout i zde a přinést s sebou již vyplněný (prosím vytisknout oboustranně, nevyplňujte zatím kroužky,), nebo ho obdržíte při zápisu do školy.

Bc. Dagmar Valchařová

Výsledek obrázku pro zápis do 1 tříd

Rubriky Nedávné příspěvky Archiv