Florbal 2015/2016

autor: | Úno 15, 2016 | Školní aktuality

Florbal 2015/2016

V prosinci a v lednu se ukutečnila okrsková a okresní kola ve florbale. Naše škola měla zastoupení ve všech čtyřech kategoriích.
V prosincových okrskových kolech se podařilo postoupit všem, s vyjímkou mladších chlapců. Ti měli velmi těžkou skupinu, ve které dokázali porazit pouze Bučovice 711 a skončili tak na nepostupovém čtvrtém místě.
Mladší i starší děvčata sehrála okresní finálový turnaj v naší sportovní hale. O něco lépe zvládla turnaj starší děvčata, která nestačila pouze na suverénní Purkyňku Vyškov a obsadila výborné druhé místo.
Mladší děvčata měla trošku smůlu, když dva zápasy prohrála pouze o gól a tak překvapivé vítězství nad pozdějšími vítězkami z Nádražky Vyškov už nic nezměnilo na tom, že skončila na nepopulárním čtvrtém místě.
Starší chlapci sehráli finálový turnaj na ZŠ Komenského ve Slavkově a po postupu ze skupiny a vítězné dramatické semifinálové bitvě s domácím Slavkovem stanuli ve finále. Zde je čekal největší favorit turnaje Nádražka Vyškov. Přestože ve skupině jsme tomuto týmu statečně vzdorovali a podlehli po boji 4:6, ve finále už náš nekompletní fyzicky zdecimovaný tým nestačil a podlehl vysoko 0:7. I tak je ovšem, stejně jako u starších dívek, druhé místo výborným výsledkem. Vysledky dívky kat D3 a D4  a výsledky hoši kat. H3 a H4.Všem žákům děkujeme za reprezentaci školy a k výše zmíněným úspěchům gratulujeme.
M. Havlíček

Rubriky Nedávné příspěvky Archiv